Werk doen waar je ♥ ligt!

Samen zorgen we ervoor dat jij weer kan doen waar jij de beste in bent en waar je hart ligt. Jij kunt jouw passie uitvoeren en ik die van mij; marketing!

Let’s go! Neem contact op en we gaan aan de slag!

Tialda de Vries

Klanten & projecten

Zij gingen je voor…

 

Tialda de Vries, creatieve (online) marketeer & virtual assistant

Een geboren, getogen, nuchtere en creatieve Fries, dat ben ik! Sinds 2015 ben ik actief als marketeer en ik heb mij de afgelopen jaren gespecialiseerd in digitale marketing. Ik ken de bureauwereld, maar ook de managementkant, als marketing manager. In 2020 heb ik besloten om het heft in eigen handen te nemen en voor mijzelf te beginnen als marketing en VA (virtual assistant).

Mijn achtergrond

Elke dag leer je en in mijn werkveld is dat zeker niet anders! De wereld van (online) marketing verandert juist zo snel dat het een uitdaging is om dit allemaal bij te benen, maar dat heeft mij sinds dag 1 al gefascineerd.

Dag 1, als online marketeer, begon bij mij bij Van der Let & Partners in Heerenveen. De inkt van mijn diploma HBO Communicatie (NHL, Leeuwarden) was amper droog en toen mocht ik hier als groentje aan de slag. Hier heb ik de kneepjes van het vak geleerd van Frank Dittner (Senior Online Marketeer bij INTRACTO), destijds mijn collega op de afdeling Internet Marketing, en daar ben ik hem tot op de dag van vandaag nog heel erg dankbaar voor!

Na 4 jaar aan leuke en interessante projecten te hebben gewerkt van verschillende, net zo interessante klanten, kreeg ik de mogelijkheid mij volledig te richten op 1 bedrijf. Bij TanQyou was ik als digital marketeer van begin tot eind betrokken bij diverse projecten en werd ik zelfs verantwoordelijk voor de gehele marketing als (digital) marketing manager.

Toen ik in 2020 werd gevraagd voor een paar marketingprojecten begon bij mij toch weer te kriebelen. Het (externe) contact en adviestrajecten met verschillende (mkb) ondernemers die vol passie over hun producten en diensten kunnen praten geeft super veel energie. Omdat ik daarnaast de uitvoerende en technische kant van (online) marketing toch ook wel erg miste, heb ik eind 2020 besloten om in 2021 mij volledig te focussen op mijn freelance carrière.

Wie is Tialda?

Bewust zijn van wat er om je heen gebeurt, hierop anticiperen en een uitdaging niet de uit de weg gaan. Dat zijn eigenschappen die mij kenmerken. Mijn interesses en nieuwsgierigheid motiveren mij.

Onbekende of nieuwe technieken/informatie schuw ik niet. Ik leer mijzelf dit graag en op een snel tempo aan. Nieuwe perspectieven kunnen leiden tot verbeterde en innovatieve concepten.

Verantwoordelijkheid en initiatief nemen is mij op het lijf geschreven en ik pak dan ook graag, met een creatieve en doelgerichte aanpak, de marketing van jouw bedrijf op. Tevens ondersteun ik je graag als Virtual Assistant, zodat je met een gerust hart weer het leukste uit je eigen vak kunt halen!

Certificering

IS STUDIO FRAEI DE MARKETINGMATCH VOOR JOU? NEEM CONTACT OP VOOR DE MOGELIJKHEDEN!

Hé, wacht!Zeker weten dat je niks van Studio Fraei wilt missen?!

Voor dat je er vandoor gaat, willen we je nog wel de mogelijkheid geven om écht niks van Studio Fraei te missen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte!