Diensten

SEO

Is jouw website niet zichtbaar tussen de concurrenten? Met zoekmachine optimalisatie wordt jouw website gevonden!

Zijn wij een match?

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van online marketing?

Shape
Shape

Staan concurrenten bovenaan in de zoekmachineresultaten (SERP) van Google? Heb je geen idee of de door websiteteksten meer websiteverkeer opleveren? Studio Fraei zorgt door een doelgerichte aanpak voor een verbetering in de online zichtbaarheid van jouw website.

Wat is SEO?

SEO is de afkorting voor Search Engine Optimization (Zoekmachine Optimalisatie). Het is het proces van het verbeteren van je site voor online zichtbaarheid in zoekmachines. Door SEO kun je de zichtbaarheid voor relevante zoekopdrachten vergroten. Des te beter de zichtbaarheid van jouw website in de zoekresultaten, des te groter de kans dat je website de aandacht trekt van potentiële en bestaande klanten via zoekmachines.

Hoe werkt Zoekmachine Optimalisatie voor jouw online zichtbaarheid?

Bots, ook wel spiders of crawlers genoemd, worden gebruikt om toegang te krijgen tot een website. Ze verzamelen de inhoud voor de indexen (lijsten) in zoekmachines, zoals Google en Bing. Vervolgens analyseren algoritmen de pagina’s in de index om de volgorde te bepalen waarin pagina’s moeten verschijnen in de zoekresultaten voor een bepaalde zoekopdracht. Hierbij wordt rekening gehouden met honderden ranking factoren of signalen.

SEO factoren

Factoren voor SEO worden gezien als indicatoren voor de gebruikerservaring. Zo zijn de kwaliteit van de inhoud en zoekwoordenonderzoek belangrijke factoren voor de optimalisering van de inhoud, en zijn crawlbaarheid (de mate waarin bots zich door je website kunnen “bewegen”) en mobielvriendelijkheid belangrijke factoren voor de structuur van de site.

Zoekalgoritmen zijn ontworpen om relevante, autoritaire pagina’s naar boven te halen en gebruikers een efficiënte zoekervaring te bieden. Het optimaliseren van jouw website en inhoud op basis van deze factoren kan helpen jouw webpagina’s hoger te laten scoren in de zoekresultaten.

Zoekadvertenties

Belangrijk om te weten is dat in tegenstelling tot betaalde zoekadvertenties, je zoekmachines niet kunt betalen om hoger in de organische zoekresultaten te komen. De combinatie van een goede SEO aanpak en adverteren via partijen zoals Google en Bing kunnen wel helpen in de verbeterde zichtbaarheid van jouw website in zoekmachines.

Waarom is SEO belangrijk voor jouw website?

Er worden elk jaar triljoenen zoekopdrachten uitgevoerd, vaak met een commercieel doel (aankoop) of om informatie over producten en diensten te vinden (potentiële aankoop), daarom is SEO is een noodzakelijk onderdeel van digitale marketing. Zoekopdrachten zijn meestal een primaire bron van uw digitale verkeer en vormen een aanvulling op andere marketingkanalen. Een grotere zichtbaarheid en een hogere positie in de zoekresultaten, vergeleken met jouw concurrentie, kunnen een belangrijk effect hebben op jouw websiteresultaten.

Direct jouw website optimaliseren voor SEO

Door een strategische en doelgerichte aanpak meer websiteverkeer generen? Studio Fraei zorgt voor de juiste aanpak. De puntjes op de i zetten, jouw wegwijs maken en ondersteunen met de SEO of alle SEO-activiteiten verzorgen. Alles is mogelijk!

Wat kan ik of mijn partners voor je doen?

Diensten

Welke online marketingactiviteiten wil je uit handen geven? Of liever goede strategische aanpak hanteren?

Bekijk het aanbod of neem direct contact of voor een vrijblijvende call.