Diensten

SEA

Is jouw website niet zichtbaar tussen de concurrenten? Combineer SEO en SEA en wordt weer gevonden!

Zijn wij een match?

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van online marketing?

Shape
Shape

Online adverteren via Google en/of Bing

Pay-per-click? CPC? Geen idee wat er wordt bedoeld, maar wil je wel profiteren van de voordelen van online adverteren, omdat je SEO-acties geen resultaten opleveren?

Wat is SEA?

Je kent ze wel, de zoekopdrachten in zoekmachines die boven jou – organisch verkregen – zoekresultaat staan. Dit zijn advertenties binnen de SERP (Search Engine Result Page, oftewel de resultatenpagina van een zoekmachine). Hoe goed jij ook je best doet om met een goede SEO aanpak bovenaan de zoekresultaten te komen, echt “bovenaan” sta je nooit . Een uitzondering hierop is wanneer er geen advertenties worden getoond voor jouw geselecteerde zoekwoorden.

Online advertenties

Zoekmachine adverteren (ook search advertising, internet search advertising, of online search advertising genoemd) stelt je in staat om direct je betaalde advertenties te tonen tussen de zoekresultaten op verschillende zoekmachines, zoals Google, Bing, en Yahoo.

Met search advertising toon je advertenties aan gebruikers die actief op zoek zijn naar specifieke zoekwoorden. Er wordt elke keer dat iemand op de advertentie klikt een vergoeding betaalt. Pay-per-click campagnes kunnen vooral effectief zijn als er gebruik wordt gemaakt van de intentie die mensen tonen in de zoekopdracht. Die intentie kan zijn ‘kopen’, maar ook ‘informatie vinden’.

Hoe werkt zoekmachine adverteren?

Zoekmachine adverteren werkt volgens een veilingsysteem, waarbij er geboden wordt op bepaalde trefwoorden die relevant zijn voor de producten of diensten die jij wilt verkopen. De positie van een advertentie voor een zoekwoord wordt bepaald door diverse factoren (de Quality Score), waaronder advertentiekwaliteit, maar ook de kwaliteit en relevantie van de bestemmingspagina’s. Daar komt dus het belang van een goede SEO aanpak ook om de hoek kijken.

Display advertenties

Display advertising verschijnt in gespecificeerde gebieden van websites, social media platforms of apps die advertentieplaatsing mogelijk te maken. Advertenties worden ontworpen om kijkers af te leiden van hun oorspronkelijke doel, in plaats daarvan worden ze verleid om te klikken op de advertentie, bijvoorbeeld vanwege een aantrekkelijke aanbieding of CTA (Call To Action).

Blijf onder de aandacht van je doelgroep terwijl zij zich over het web bewegen door middel van display adverteren. 

SEA inzetten voor het generen van leads

Wil je door SEA jouw website, diensten of producten meer onder de aandacht brengen en hier óók mee verdienen? Ik help je graag met je online zichtbaarheid en ondersteun en monitor je in jouw SEA-activiteiten. Liever volledig uit handen geven? Ik neem graag de optimalisatie van jouw website voor mijn rekening!

Wat kan ik of mijn partners voor je doen?

Diensten

Welke online marketingactiviteiten wil je uit handen geven? Of liever goede strategische aanpak hanteren?

Bekijk het aanbod of neem direct contact of voor een vrijblijvende call.