Diensten

Online & offline marketing

Spontaan een black out als het om marketing gaat? Krijg ondersteuning in alles!

Zijn wij een match?

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van online marketing?

Shape
Shape

Als marketeer kan ik jouw bedrijf adviseren en ondersteunen op het gebied van marketing en sales. Zo werk ik graag een duidelijk marketingplan en advies uit en implementeer ik deze uiteraard ook.

PR & Marketing

Sta je op het punt je marketingplan de prullenbak in te gooien? Of wil je jouw marketing op een nieuwe manier aanvliegen? Marketingondersteuning nodig? Daar help ik je graag mee.

Zo werk ik samen met jou een nieuwe marketingstrategie uit en zet dit samen met jou of vóór jou op. Jij hoeft je verder geen zorgen te maken om de marketing, maar kunt ervoor zorgen dat de leads die binnenkomen direct bediend kunnen worden!

De werkzaamheden die ik graag voor jou oppak zijn:

  1. Opstellen van een marketingstrategie (plan van aanpak) en advies
  2. Websitebeheer en optimalisatie
  3. Social Media
  4. Online Advertising & leadgeneratie
  5. Analyse & rapportage
  6. E-mailmarketing
  7. Contentmarketing

1. Websitebeheer en optimalisatie

Geen whizzkid als het gaat om het beheren van jouw eigen website? Ik heb ervaring met meerdere CMS-systemen en duik ook graag de materie in om met jouw CMS aan de slag te gaan. Onder websitebeheer en optimalisatie valt het maken van content, het schrijven van teksten en SEO.

2. Social Media

Als bedrijf kun je er eigenlijk niet aan ontkomen: aanwezig zijn op de socials. Ik verzorg graag een social media strategie, bedenk content voor jouw social media kanalen, beheer en monitor jouw social media kanalen.

Ik heb o.a. ervaring met Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter en Pinterest en onderzoek graag de mogelijkheden van nieuwe social media kanalen. Meer informatie

3. Online Advertising & leadgeneratie

SEA, SEM, Display Adssocial ads? Vreemde termen voor jou? Ik kan je helpen bij het online adverteren via Google Ads, Bing Ads, Facebook en Instagram Ads.

Een campagne volledig door mij laten opzetten? Ook geen probleem! Opzetten, optimaliseren en monitoren pak ik voor je op. Uiteraard kan ik je hier ook in begeleiden, zodat je met ondersteuning ook veel zelf kunt beheren.

4. Analyse & rapportage

Data-analyse, doelmetingen instellen, rapportages maken… geen idee wat je met al die cijfers aan moet? Met data-analyse, het instellen van een doelmeting en overzichtelijke rapportages kun je beter inspelen op kansen en resultaten voor je online zichtbaarheid.

Geen probleem! Ik zorg ervoor dat je meer overzicht en inzicht krijgt, zodat je jouw website of webshop kunt optimaliseren. Uiteraard kan ik de optimalisatie van jouw website voor mijn rekening nemen. 

5. E-mailmarketing

De maandelijkse en/of wekelijkse nieuwsbrief laten verzorgen of een campagnemailing opstellen? Die verzorg ik graag voor jou!

6. Contentmarketing

Een interview verzorgen, fotomateriaal maken of een introvideo maken? Check, check, check, dubbel check! I’m on it! Meer informatie

Op locatie

Heb je liever dat ik een paar uur week bij jou op kantoor (of aan de keukentafel) kom werken? Dat is ook mogelijk. Zo kan ik je altijd een paar uur in de week direct ondersteuning bieden en begeleiden met marketingactiviteiten.

Wat kan ik of mijn partners voor je doen?

Diensten

Welke online marketingactiviteiten wil je uit handen geven? Of liever goede strategische aanpak hanteren?

Bekijk het aanbod of neem direct contact of voor een vrijblijvende call.