Expert nodig?

Een vak apart!

Iedereen heeft zijn eigen expertise en daarom werk ik graag met experts die hun vak verstaan. Naast online marketing kun je – via mij – onderstaande diensten laten uitbesteden. Neem je contact op met een van mijn partners, laat dan vooral weten dat Studio Fraei ze aanbeveelt!

[dsm_text_badges main_text=”Websitebouwer + Apps” badges_placement=”before” _builder_version=”4.9.10″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ badges_text=”Expert” sticky_enabled=”0″][/dsm_text_badges]

Webdimensie

Van one-pagers tot online leeromgeving (Learndash) en van webapplicaties tot webshops, Rosalie en Daan regelen dit voor je! Het team van Webdimensie zorgt dat je in no-time kunt online ondernemen.

Webdimensie bouwt een website die bij je wensen, bedrijf en uitstraling past. 

Je bent bij Webdimensies aan het juiste adres voor:

  • Professionele website
  • Webshop ontwikkeling
  • Custom Webapplicatie
  • API Koppelingen
  • App Development
  • Web Hosting
  • Online Leeromgeving

Daan en Rosalie van Webdimensie

[dsm_text_badges main_text=”Grafisch ontwerp” badges_placement=”before” _builder_version=”4.9.10″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ badges_text=”Expert” sticky_enabled=”0″][/dsm_text_badges]

Studio LOGO Grafisch Ontwerp

Ooit een ontwerp gezien en gedacht: ‘Potverdikkie, dat wil ik ook!’ Dan fixt Lotte Gommers, van Studio Logo dit voor jou. Lotte is bedreven in de creatie van pakkende en prachtige logo voor bedrijven. 

Naast krachtige logo’s verzorgt Studio Logo ook graag de branding (huisstijl) of de stijging van campagnes. 

Lotte heeft het strakke logo van Webdimensie ook ontworpen!

Lotte Gommers van Studio Logo

[dsm_text_badges main_text=”Communitybouwer” badges_placement=”before” _builder_version=”4.9.10″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ badges_text=”Expert” sticky_enabled=”0″][/dsm_text_badges]

WindMéé Advies

Het is duidelijk dat de kracht van gemeenschappen niet te ontkennen is. We weten allemaal hoe goed ze werken, welke gave resultaten ze bereiken – en waarom zouden we daar geen deel van willen uitmaken? 

Al meer dan 7 jaar is Eva bezig met het maken van communities die werken. Communities waarin we het allemaal met elkaar kunnen vinden en samen doen wat echt belangrijk is. 

Samenwerken als één verenigd team bereikt onmiskenbare resultaten die je verwachtingen overtreffen. Wil je dit ook met je team, bedrijf of gemeenschap bereiken? Neem contact op met Eva over de mogelijkheden.

Eva van Sloten van WindMéé Advies

Meer experts

Via Fiverr vind je meer professionals voor verschillende diensten. Klik hieronder voor een selectie van freelancer voor onderstaande diensten.

Voice-over

Affiliate

Illustrator

Affiliate

Editor

Affiliate

Studio Fraei is de match voor jou!

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Hé, wacht!Zeker weten dat je niks van Studio Fraei wilt missen?!

Voor dat je er vandoor gaat, willen we je nog wel de mogelijkheid geven om écht niks van Studio Fraei te missen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte!