Diensten

Copywriting

Blogartikel, persbericht of uitgeschreven interview nodig? Ik kruip graag voor jou in de digitale pen!

Zijn wij een match?

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van online marketing?

Shape
Shape

Je realiseert het je misschien niet, maar copywriting is overal. Veel van wat je online leest is ook copywriting, inclusief de meeste webpagina’s, gratis rapporten waar je je voor aanmeldt en zelfs de e-mails waarop je geabonneerd bent.

Schrijven met een doel

Zonder goede teksten zouden bedrijven niet in staat zijn om hun boodschap te delen met potentiële klanten of om huidige klanten betrokken te houden. Het is dan ook belangrijk om te weten voor wie een tekst bedoelt is (doelgroep) en wat het doel van de tekst moet zijn.

Sommige soorten copywriting zijn verkoopgericht, zoals — voor de hand liggend — advertenties of advertorials. In dat geval kan een overtuigende tekst de klus klaren, maar soms is een specifieke tone of voice de reden dat de boodschap in een tekst overkomt bij een doelgroep. Schrijven met een doel én een doelgroep voor ogen.

Bekijk hier mijn portfolio.

Teksten laten schrijven voor jouw bedrijf of organisatie

Ik kan diverse soorten teksten voor jou verzorgen, waaronder persberichten, (verdiepend) interview (ook aan de hand van een transcriptie of audio-fragment), e-mail, blogartikel, column, journalistiek verslag of het verhaal over jouw bedrijf (storytelling). Een objectieve tekst of een creatief verhaal? Ik ga er mee aan de haal!*

*En jij profiteert van het resultaat!

Wat kan ik of mijn partners voor je doen?

Diensten

Welke online marketingactiviteiten wil je uit handen geven? Of liever goede strategische aanpak hanteren?

Bekijk het aanbod of neem direct contact of voor een vrijblijvende call.