Studio Fraei | Online Marketing

Online zichtbaar, vindbaar en effectief zijn?

Samen zorgen we ervoor dat jij weer kan doen waar jij de beste in bent en waar je hart ligt. Jij kunt jouw passie uitvoeren en ik die van mij; online marketing!

Let’s go! Neem contact op en we gaan aan de slag!

Shape

Allround Online marketing

Doe je de marketingwerkzaamheden van het bedrijf er nu bij, maar is dit niet jouw passie? Weet je van jezelf dat je niet thuis bent in SEO, SEA of social advertising? Vind je het beheren van je website of social media gewoonweg niet leuk? 

Of heb je hulp nodig om je marketing funnels in te richten en dit proces nog efficiënter te laten verlopen met marketing automation?

Tialda de Vries van Studio Fraei ondersteunt, begeleidt of neemt je alles uit handen voor effectieve online marketing voor jouw bedrijf of merk.

OPDRACHTGEVERS

Zij gingen je voor...

Hieronder een selectie van opdrachtgevers waarvoor ik online marketingopdrachten uitvoer of heb uitgevoerd.

Samen fraei ondernemen

Hi! Ik ben Tialda en ik zorg dat jij je volledig bezig kunt houden met jouw passie(s)! Als ondernemer wil je jouw klanten het beste kunnen helpen. Jij voorziet als de beste in jouw diensten en producten, maar de marketing schiet er bij in…

Ook jij weet dat (online) marketing belangrijk is om nieuwe klanten te bereiken of om de huidige klanten betrokken te houden. Én daar schakel je Studio Fraei voor in: Jij doet waar jij het beste in bent, dan doe ik dat ook – voor jou!

 

Tialda de Vries

Shape

Tialda de Vries, creatieve (online) marketeer & virtual assistant

Een geboren, getogen, nuchtere en creatieve Fries, dat ben ik! Sinds 2015 ben ik actief als marketeer en ik heb mij de afgelopen jaren gespecialiseerd in digitale marketing. Ik ken de bureauwereld, maar ook de managementkant, als marketing manager. In 2020 heb ik besloten om het heft in eigen handen te nemen en voor mijzelf te beginnen als marketing en VA (virtual assistant).

Mijn achtergrond

Elke dag leer je en in mijn werkveld is dat zeker niet anders! De wereld van (online) marketing verandert juist zo snel dat het een uitdaging is om dit allemaal bij te benen, maar dat heeft mij sinds dag 1 al gefascineerd.

Dag 1, als online marketeer, begon bij mij bij Van der Let & Partners in Heerenveen. De inkt van mijn diploma HBO Communicatie (NHL, Leeuwarden) was amper droog en toen mocht ik hier als groentje aan de slag. Hier heb ik de kneepjes van het vak geleerd van Frank Dittner (Senior Online Marketeer bij INTRACTO), destijds mijn collega op de afdeling Internet Marketing, en daar ben ik hem tot op de dag van vandaag nog heel erg dankbaar voor!

Na 4 jaar aan leuke en interessante projecten te hebben gewerkt van verschillende, net zo interessante klanten, kreeg ik de mogelijkheid mij volledig te richten op 1 bedrijf. Bij TanQyou was ik als digital marketeer van begin tot eind betrokken bij diverse projecten en werd ik zelfs verantwoordelijk voor de gehele marketing als (digital) marketing manager.

Toen ik in 2020 werd gevraagd voor een paar marketingprojecten begon bij mij toch weer te kriebelen. Het (externe) contact en adviestrajecten met verschillende (mkb) ondernemers die vol passie over hun producten en diensten kunnen praten geeft super veel energie. Omdat ik daarnaast de uitvoerende en technische kant van (online) marketing toch ook wel erg miste, heb ik eind 2020 besloten om in 2021 mij volledig te focussen op mijn freelance carrière.

Wie is Tialda?

Bewust zijn van wat er om je heen gebeurt, hierop anticiperen en een uitdaging niet de uit de weg gaan. Dat zijn eigenschappen die mij kenmerken. Mijn interesses en nieuwsgierigheid motiveren mij.

Onbekende of nieuwe technieken/informatie schuw ik niet. Ik leer mijzelf dit graag en op een snel tempo aan. Nieuwe perspectieven kunnen leiden tot verbeterde en innovatieve concepten.

Verantwoordelijkheid en initiatief nemen is mij op het lijf geschreven en ik pak dan ook graag, met een creatieve en doelgerichte aanpak, de marketing van jouw bedrijf op. Tevens ondersteun ik je graag als Virtual Assistant, zodat je met een gerust hart weer het leukste uit je eigen vak kunt halen!

SEO

Door de juiste zoekmachine optimalisatie van je website word je vanuit een zoekmachine, zoals Google en Bing beter gevonden.

Website Audit
Zoekwoordenonderzoek
SEO-optimalisatie
SEO proof teksten
Technische SEO Tips & Tricks

SOCIALS

Wil je niet afwachten totdat men op zoek gaat naar jouw bedrijf?
Zet dan Social Media en Social Advertising in met mijn hulp.

Contentcreatie
Campagnes
Social Media Adverteren
Ondersteuning bij contentplanning

ONLINE ADVERTISING

Je haalt nog meer resultaat uit een goede website met het inzetten van online adverteren. Zo kan Google Ads of Facebook adverteren jouw leadgeneratie een boost geven.

Search Campagnes
Display Campagnes
Social Campagnes
Ondersteuning bij implementatie

Waarom kies je voor Studio Fraei?

De keuze is reuze, maar daarom niet makkelijker. Er zijn veel bedrijven die je kunnen helpen bij de uitvoering van de online marketing, maar die vanuit hun expertise of zelfs grootte vergeten dat wensen en behoeften van klanten verschillend kunnen zijn.

Expertise

Je wilt kunnen bouwen op iemand die weet waar zij het over heeft en vanuit haar expertise (extern) advies en oplossingen kan aandragen.
Daarnaast vind je het prettig dat iemand kennis heeft van online marketing en al haar facetten, zodat crossmediale resultaten behaald worden.

Transparant

Je houdt van duidelijke en transparante communicatie en korte (digitale) lijnen. Er omheen draaien heeft voor niemand een meerwaarde.

Ondersteuning

Je kunt ondersteuning gebruiken in je (online) marketingstrategie, SEO, SEA, online/social advertising, social media, websitebeheer, marketing funnels & automation, en meer…
Of soms heb je gewoon zo nu en dan een steuntje of duwtje in de goede richting nodig en heb je van tijd tot tijd behoefte aan een sparsessie. Dan gooien we alles op tafel en duiken we in de materie!

Uitleggen

Je werkt graag samen met een nuchtere, Friese meid, die recht voor haar raap is. ‘Ik zeg waar het op staat, want eerlijkheid duurt het langst. Ook leg ik je graag uit hoe iets werkt (Jip & Janneke taal is geen probleem). Zo kun jij er zelf mee aan de slag, zonder mijn hulp. Als je dit wilt natuurlijk!

Vraag een vrijblijvende call aan

VRIJBLIJVEND EVEN SPARREN?

Een vrijblijvende call van 30 minuten is gratis. Heb je meer vragen? Geen probleem! Dan maken we er een productieve sessie van waarin ik je graag advies geef.

Reviews

En dit vinden mijn klanten:

Shape

Diensten

Wat kan ik voor je doen?

Vormgeving

Een vormgevingsklus uitbesteden? Of wil je dat ik meekijk met een ontwerp of het design van jouw nieuwe website?

Website

Een website laten maken? Laat het maken door ons team: een webdesigner, vormgever en seo expert.

Shape