Testimonials

Wat klanten zeggen

Door jou kan ik ook weer doen waar mijn ♥️ ligt! Zo blij met alle online marketing en social media berichten die jij creëert!
Super samenwerking! En Tialda heeft zin in nog meer leuke opdrachten en ik kan haar zeer aanbevelen!
Marije van der Werff - Brouwer

Eigenaar en Senior Accountpecialist, Werff talent

Ik vond de samenwerking met jou altijd heel fijn en duidelijk en stond wat we besproken hadden daarna keurig en correct op onze website vermeld.
Ook ziet het er nog altijd professioneel uit, we krijgen vele positieve reacties.
Janke Oosterhof

Mede-eigenaar, Betonbedrijf Broersma

Wij zijn heel blij met de werkzaamheden, waaronder websitebeheer, SEO en het oppakken van onze socials, die Tialda destijds heeft opgepakt. Wij raden Tialda ook dan ook van harte aan voor eenieder die met zijn handen in het haar zit en haar expertise nodig heeft!
Geert van der Velde

Eigenaar, Houtbouw Hiemstra

Wat partners en (oud)collega’s zeggen

Frank was mijn collega bij Van der Let & Partners.

Bij Van der Let & Partners vormde ik samen met Tialda gedurende bijna 3 jaar het online marketing team. In die tijd heb ik Tialda leren kennen als een harde werker en echte online marketeer. Naast een hele brede ervaring op online marketing gebied sprong Tialda er vooral uit met haar kennis van Social Media Marketing. Daarbij was Tialda ook echt een fijne collega om erbij te hebben en vormden we samen echt een team.
Hard gaan voor klanten, altijd oog op het eindresultaat en veel aandacht voor details zijn zaken die er bij Tialda uitsprongen. Ik kijk nog steeds met veel plezier terug op onze gezellige, maar ook zeker productieve samenwerking en ik kan Tialda dan ook oprecht aanbevelen.

Frank Dittner

Senior Online Marketeer & Teamlead Online Marketing, Intracto

Mariëlle was mijn collega bij TanQyou.

Tialda is een hands-on type, pro-actief en kan snel schakelen. Ik heb Tialda leren kennen als een slimme dame met pit, die een kei is in marketing & communicatie. Zij neemt haar taken serieus en is altijd bereid zich in te zetten voor het bedrijf en haar collega’s. Tijdens onze samenwerking hoefde ik dingen geen twee keer te zeggen: afspraak=afspraak bij Tialda.

Mariëlle Kuiper

Accountmanager, Exterion Media NL

Hé, wacht!Zeker weten dat je niks van Studio Fraei wilt missen?!

Voor dat je er vandoor gaat, willen we je nog wel de mogelijkheid geven om écht niks van Studio Fraei te missen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte!